Am descoperit evenimente interesante la Art Hub!

of-spices-and-art

Acum ceva timp, am fost invitată pe Facebook să particip la workshop-ul Of Spices and Art. Inițial nu am fost interesată, dar apoi m-am gândit mai bine și am decis să merg. Ce putea fi așa de rău și neplăcut?

Astfel că, pe data de 20 martie la ora 19:00 eram la Art Hub pe bd. Mărășești nr. 107. Inițial, am fost intrebați dacă dorim să servim un ceai indian (5 Ron) – mi-a plăcut foarte mult ideea și am fost prima care a acceptat. Ulterior, ni s-a dezvăluit și rețeta, dar cred că cel mai bine este ca mai întâi să degustați.

Evenimentul a fost un demo pentru niște cursuri ce urmează să înceapă pe data de 3 aprilie – au o taxă modică de intrare de 15 Ron (care include și băutura serii). Ni s-a vorbit despre originea mirodeniilor, importanța și valoarea lor în vremurile trecute și despre apariția acestora în anumite opere de artă. De asemenea, am aflat lucruri interesante despre Goana după Insulele Mirodeniilor, despre țări precum India, Thailanda, Turcia – unde se folosesc fel de fel de condimente pentru mâncăruri. Știați că piperul este cel mai utilizat condiment din lume (probabil cu toții vă gândeați la sare, ca și mine)? Spre final, a urmat o sesiune de spice tasting, unde am putut încerca mirodenii despre care nu știam mai nimic, puse la dispoziție de Magazinul de Mirodenii.

Vă invit și pe voi să participați la această întâlnire, într-o atmosferă foarte plăcută și prietenoasă. Pentru mai multe detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului “Of Spices and Art“.

Ceea ce mi s-a părut foarte interesant este că cei de acolo vor organiza în fiecare duminică Brunch-uri Culturale la care participanții vor putea savura mâncăruri și băuturi din diverse destinații în timp ce vor asculta un lecture despre arta și cultura din țările respective. Taxa de participare este de 35 Ron pentru fiecare ediție. Primul eveniment va fi un Brunch Indian pe data de 31 Martie la ora 13:00. Cu siguranță, voi fi acolo! Următoarele vor avea ca tematică Thailanda (fructe proaspete, dish-uri cu fructe de mare – toate regăsite în arta culinară thailandeză) și Turcia (dulciuri și mâncăruri ce vă vor aminti de Istanbul cu străduțele înguste și bazarurile sale). Pentru mai multe detalii și înscrieri o puteți contacta pe Laura Mihăilescu la adresa de mail arthub107@gmail.com sau puteți accesa pagina de Facebook Art Hub.

Apreciez inițiativa acestora de a ajuta doritorii să descopere aspecte interesante despre arta si cultura anumitor destinații.

Iată și afișul ce anunță Brunch-ul Cultural cu tema Thailanda din data de 7 aprilie. La cel cu India deja s-au ocupat toate locurile!

thailand brunch

2 comments to Am descoperit evenimente interesante la Art Hub!

Lasă un comentariu

 

 

 

*