Art ATRA 2013 – artă și muzică

art-atra-2013

Sâmbătă, 15 iunie, vom fi din nou la Atra Doftana, de data aceasta la ediția a II-a a evenimentului ArtATRA – un dialog artistic deosebit.

Artiștii Ramon Grosos și Florin Chilian vor colabora într-un proiect inedit de creație și vor face o demonstrație foarte interesantă de live painting în tandem cu un concert live. Arta și muzica se vor împleti armonios pentru câteva ore, într-un peisaj deosebit, pe malul lacului Paltinu.

Pe lângă toate acestea, Chef David Contant va crea un bufet gourmet pentru a răsfăța papilele gustative ale participanților.

Oricine poate veni la eveniment și se poate bucura de un moment artistic excepțional, alături de oameni foarte primitori cum sunt cei de la Pensiunea Atra.

art-atra-2013-02

În cadrul evenimentului din anul 2012 a fost găzduit vernisajul expoziției de artă contemporană Ramon Grosos și o sesiune de live painting având pe fundal melodii jazz ale trupei Quasar. Pe pereții de la Atra încă se mai pot vedea unele dintre tablourile create la ediția I.

Noi suntem nerăbdători să participăm la ArtATRA și credem cu tărie că va fi un eveniment foarte reușit datorită talentului artiștilor, peisajului spectaculos și arhitecturii deosebite a pensiunii.

pensiunea-atra-doftana

Pensiunea Atra are 5 margarete, un design deosebit și oferă servicii de calitate tuturor celor ce îi calcă pragul. Este una dintre cele mai avangardiste pensiuni din peisajul românesc și a câștigat de-a lungul timpului mai multe premii datorită arhitecturii exclusiviste. Anul acesta a fost declarată Pensiunea Anului în cadrul Hotel Tourism & Investment Conference. Mai multe detalii despre Atra puteți citi în articolul dedicat în întregime acesteia.

Expoziția de pictură realizată în cadrul evenimentului va putea fi admirată până la finalul lunii august. Pentru mai multe detalii despre cum puteți participa și voi, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

art-atra-2013-01

Revenim cu informații după! Pănă atunci urmăriți-ne pe Facebook și Twitter!

1 comment to Art ATRA 2013 – artă și muzică

Lasă un comentariu

 

 

 

*