Astăzi am împlinit 1 anișor!

blogdecalatorii-1-an

Acum exact 1 an postam primul articol pe blog. Vizitasem piețele de Crăciun din Brașov și Sibiu care îmi plac foarte mult și voiam să povestesc și altora despre ele și să le reamintesc să îl aștepte pe Moș Crăciun.

Era un nou început pentru noi și lua naștere un proiect foarte drag nouă la care ne gândeam de mult, dar pentru care nu găsisem destul timp până în acel moment (sau poate nu venise momentul potrivit).

De atunci ne-am atașat de el din ce în ce mai mult pe măsură ce postam articolele. Pot spune că viața ni s-a schimbat într-un mod frumos și au apărut mai multe responsabilități față de voi, cititorii:
– am început să fim și mai atenți atunci când vizităm un obiectiv turistic, un oraș sau o țară, să ne gândim la lucrurile care v-ar plăcea vouă să le aflați, la aspectele mai interesante ale unei călătorii;
– ne-am axat și mai mult pe fotografii pentru că este o pasiune a lui Bogdan și chiar dacă până acum mă zăpăcea cu aparatul foto, acum punem și mai mult accent pe orice imagine putem surprinde (doar “O fotografie face cât 1000 de cuvinte”, nu?);
– mereu avem un pix și un carnețel unde ne notăm diverse detalii;
– încercăm să vă dăm sfaturi în funcție de dificultățile pe care le întâlnim în călătorii etc.

Astăzi îmi amintesc cu nostalgie de toate destinațiile despre care v-am povestit și cred că ați observat că scriu cu mult entuziasm despre locurile, oamenii și atracțiile vizitate. Nu îmi place să critic fără rost sau să caut nod în papură. Vreau doar să vă îndemn să călătoriți și să vizitați cât mai multe pentru că astfel vă veți îmbogăți mintea și sufletul și poate vi se vor deschide noi orizonturi.

Nu vă spun cum să călătoriți: ieftin, gratis sau cu mulți bani. Alegeți ceea ce vi se potrivește și ceea ce vă permiteți. Important este să încercați să vedeți cât puteți din această lume mare în care trăim cu toții. Și nu uitați: vizitați România! Are foarte multe de oferit pentru toate categoriile de vârstă. Încercați să treceți peste inconveniente și să vedeți aspectele pozitive/partea plină a paharului.

Vă invităm să fiți alături de noi și în anul 2014, când vom veni și cu alte povești și locuri încântătoare de vizitat. Până atunci Bogdan v-a pregătit un colaj de fotografii cu destinațiile despre care v-am povestit în acest an:

Și pentru că tot se apropie Sărbătoarea Nașterii Domnului, vă dorim tot binele din lume, sănătate, bucurie și multe călătorii. Nu uitați să îl așteptați pe Moș Crăciun!

Sărbători fericite!

5 comments to Astăzi am împlinit 1 anișor!

Lasă un comentariu

 

 

 

*