Astăzi am împlinit 2 anișori!

blogdecalatorii-2ani

Acum exact 2 ani postam primul articol pe blog cu mult entuziasm și cu încredere în ceea ce va urma. Voiam de mult timp să începem să scriem pe un blog, însă probabil că perioada Sărbatorilor de Iarnă ne-a inspirat mai mult decât oricând. În opinia noastră, este cea mai frumoasă perioadă din an, deoarece orașele prind culoare și se pregătesc pentru Nașterea Domnului și Anul Nou, iar oamenii sunt mai buni și caută cadouri pentru cei dragi. Fiecare își înfrumusețează casa cu decorațiuni, luminițe și tot felul de aranjamente și pun mult suflet și nostalgie în împodobirea bradului. Așa a început și aventura noastră cu multă voioșie, culoare și speranța că ceea ce vom scrie vă va fi de ajutor atunci când călătoriți.

Ultimul an a fost plin de evenimente importante pentru turism la care am reușit să participăm și despre care v-am povestit și vouă. Iată câteva exemple:
– Workshop de promovare a Regiunii Thesprotia din Grecia ca destinație turistică – încă o dată grecii au demonstrat că fac multe eforturi pentru a-și promova și destinațiile mai puțin cunoscute în România;
– Viitorul in turism – Turismul online și turismul de nișă;
– Romanian Digital Travel Conference 2014;
– Congresul Mondial al Tradițiilor Culinare, martie 2014;
– Ziua Națională a Turismului Rural Românesc;
– Forumul Internațional – Turism Responsabil și Dezvoltare Rurală;
– Romanian Travel Forum și Innovation Travel Gala;
– Smart Up Your Travel Business etc.

Pe lângă toate acestea am avut ocazia să vizităm (printre altele) Delta Dunării și Istanbul, două destinații pe care, sincer, nu puneam foarte mult accent și despre care nu știam foarte multe lucruri, deoarece încă nu le descoperisem. Pot să spun cu toată sinceritatea că ne-au impresionat profund și ne-au lăsat o impresie foarte bună și frumoasă, dorind să ne întoarcem oricând și de oricâte ori.

Cetatea Alba Carolina, Râpa Roșie, Mănăstirea Turnu, Ansamblul Sculptural Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu, Casa Comana sunt alte câteva obiective turistice din România pe care le-am descoperit și despre care v-am povestit.

Ca o curiozitate, în anul 2014 blogul a avut 235.000 de vizitatori unici, recordul înregistrându-se pe data de 6 august: 1612 vizitatori unici.

Chiar dacă în ultimul timp activitatea pe blog nu a mai fost atât de intensă din lipsă de timp și datorită faptului că în curând va veni un nou membru al familiei și viața cu siguranță ni se va schimba în cel mai frumos mod posibil, vom posta în continuare informații și lucruri frumoase despre țările, orașele și obiectivele turistice vizitate.

Vă urăm din suflet să aveți Sărbători Fericite, pline de căldură sufletească și momente superbe alături de cei dragi! Moș Crăciun să vă aducă tot ceea ce vă doriți!

8 comments to Astăzi am împlinit 2 anișori!

Lasă un comentariu

 

 

 

*