Club Vila Bran – relaxare, răsfăț și servicii de calitate

Club-Vila-Bran

De multe ori ajungând în zona Bran, am servit masa la restaurantul de la Club Vila Bran. Mâncarea este foarte bună, iar priveliștea de vis. Din păcate, însă, nu ne cazasem niciodată acolo. Astfel că în decembrie 2012 am decis să petrecem câteva zile la munte în acest complex.

Este unul dintre puținele locuri din România unde, la tarife accesibile, te simți bine și nu iți lipsește nimic. Personalul este foarte prietenos și nu există angajat care să te întâlnească și să nu te salute. Motto-ul lor este “Clientul nostru, prietenul nostru” și fac tot ce pot pentru a-l respecta.

Club Vila Bran se întinde pe un deal întreg (aprox. 60.000 mp) și oferă o panoramă superbă asupra zonei înconjurătoare. De pe terasa restaurantului se vede inălțându-se grandios printre dealuri Castelul Bran.

Complexul dispune de 12 vile, totalizând 112 camere și 11 apartamente. Acceptă animale de companie, ceea ce este foarte important de știut.

Restaurantul cu specific de stână oferă preparate tradiționale delicioase într-o atmosferă rustică. Am servit masa în fiecare zi aici și nu am întâmpinat absolut nicio problemă. Totul a fost delicios!

Complexul oferă și foarte multe facilități și servcii prin baza de agrement de care dispune și programele de divertisment: pista de alergare, un mini parc cu statui ale unor regi și domnitori din țara noastră, piscine exterioare, jacuzzi, centru SPA, piscină interioară, sală de fitness, biliard, darts, ping pong, tiroliana, panou de alpinism, teren de tenis, echitație, loc de joacă pentru copii, șezlonguri și hamacuri, o grădină zoologică mică (cu porumbei, iepuri, cerbi, caprioare, fazani, veverițe etc.) și petreceri pentru copii, recitaluri, focuri de tabară etc. Acestea reprezintă o parte din ce înseamnă Club Vila Bran.

Nouă ne-a plăcut foarte mult. Fiind iarnă și destul de frig afară, noi ne plimbam în fiecare zi câte puțin prin curte (în afară de vizitele la obiectivele turistice din zonă), apoi mergeam la restaurant să ne încălzim bând un aromat vin fiert.

Vara totul este plin de viață și poți profita din plin de toate facilitățile.

Noi am mers în cursul săptămânii și a fost destul de liber atât pe drum cât și în complex. A nins liniștit de câteva ori și totul s-a acoperit de zăpadă imaculată. Peisajul era de poveste!

In zonă puteți vizita o mulțime de atracții turistice importante:
– Castelul Bran – din complex faceți aprox. 20 minute pe jos până acolo;
– Muzeul Satului Bran – se află lângă castel;
– Partia de ski Bran – Zănoaga;
– orașul Brașov cu ale sale obiective, se află la aprox. 27 km: Cetățuia, Piața Sfatului, Biserica Neagră, Bastionul Graft, Bastionul Țesătorilor, Turnul Alb, Turnul Negru etc.;
– Cetatea Râșnov și Peștera Valea Cetății Râșnov;
– Poiana Brașov;
– Culoarul Rucăr – Bran etc.

Așadar dacă doriți să petreceți un sejur atât vara cât și iarna în țară și să vă simțiți ca în străinătate sau poate chiar mai bine, alegeți Club Vila Bran!

Club-Vila-Bran-01 Club-Vila-Bran-02 Club-Vila-Bran-03 Club-Vila-Bran-04 Club-Vila-Bran-05 Club-Vila-Bran-06 Club-Vila-Bran-07 Club-Vila-Bran-08 Club-Vila-Bran-09 Club-Vila-Bran-10 Club-Vila-Bran-11 Club-Vila-Bran-12 Club-Vila-Bran-13 Club-Vila-Bran-14 Club-Vila-Bran-15 Club-Vila-Bran-16 Club-Vila-Bran-17 Club-Vila-Bran-18


Vizualizare hartă mărită

1 comment to Club Vila Bran – relaxare, răsfăț și servicii de calitate

  • Dana

    Un loc perfect pt.relaxare in aer liber,un loc perfect pt.familiile cu copii.Am stat intr-o camera tripla imensa..am mancat un bulz pe cinste si am castigat premii la concursul de batut cuie.

Lasă un comentariu

 

 

 

*