Disneyland Paris – paradisul copiilor

Parcul-Disneyland-Paris-Franta

În 2008 am reușit să ajungem și la Disneyland Paris. Voiam să cunosc lumea de poveste de acolo și să înțeleg de ce toți vor să viziteze acest parc de distracții.

Fiind cazați în Paris, ne-am îndreptat cu mașina personală spre Marne-la-Vallee unde am ajuns după aprox. 30 min. Din câte știu există și trenuri care fac legătura între capitala Franței și Disneyland.

Disneyland Paris este compus din două parcuri: Disneyland Park și Walt Disney Studios Park. Se pot achiziționa bilete pentru unul dintre ele sau pentru ambele, pentru o zi sau mai multe.

Citeşte mai departe → Disneyland Paris – paradisul copiilor

Video – Parada Personajelor din Disneyland Paris

Video-Parada-Personajelor-Disneyland-Paris

Intrați într-o lume de poveste alături de personajele preferate din lumea Disney. Bucurați-vă și voi de frumoasa paradă din parcul de distracții Disneyland Paris.

Citeşte mai departe → Video – Parada Personajelor din Disneyland Paris

Parada Personajelor – Disneyland Paris

Parada-Personajelor-Disneyland-Paris

După o zi întreagă în care ne-am plimbat prin Walt Disney Studios Park și Disneyland Park, eram obosiți și ne îndreptam spre ieșire. La un moment dat, a început să se adune multă lume pe aleea ce leagă intrarea parcului de Castelul Frumoasei din Pădurea Adormită. Bineînțeles că am rămas și noi să vedem ce se întâmplă. După câteva minute, mare ne-a fost mirarea văzând că toate personajele create de Walt Disney ni se înfățișau într-o paradă de toată frumusețea. Mașinării ingenioase ce reprezentau poveștile minunate pe care cu toții le cunoaștem și personaje precum: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Goofy, Donald, Mica Sirenă, Albă ca zăpada și cei 7 pitici, Baloo și Mowgli, Winnie cu borcanul său de miere, cei din Toy Story, Alice în Țara Minunilor etc ne încântau privirile cu costume și reprezentații care mai de care mai interesante. Era o lume de poveste!

Citeşte mai departe → Parada Personajelor – Disneyland Paris