#GalaPrestige – conferințe, surprize și networking la evenimentul organizat de Prestige Tours la Sinaia

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia

A trecut și weekend-ul acesta pe care l-am așteptat cu drag, fiind invitată la Gala Primăverii Prestige Tours de la Sinaia, în calitate de blogger oficial. A fost un weekend foarte plăcut în care am aflat informații interesante, am socializat cu oameni dragi si ne-am distrat împreună.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-01

#GalaPrestige a fost un eveniment organizat de Prestige Tours și dedicat agențiilor de turism revânzătoare. Acesta s-a desfășurat la Hotelul New Montana, unde am avut ocazia să întâmpin anotimpul meu preferat: primăvara.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-02

Principalul scop al acestor zile a fost promovarea destinației Antalya (Turcia), alături de noi fiind și reprezentanți oficiali ai unor hoteluri luxoase din regiune. Sezonul de vară se apropie și bănuiesc că deja vă gândiți la concedii și la destinațiile unde doriți să călătoriți anul acesta.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-04

Am plecat vineri seară din București, iar sâmbătă am participat la două conferințe. Alături de mine, ca bloggeri de travel au fost: Carmina Nițescu – travelwithasmile.net, Monica Anghelovici – poveștidecălătorie.ro, Florin Arjocu – drumliber.ro, Sorin Rusi – airlinestravel.ro, Alex Filip – turistu.ro, Petruș Lungu – turism20.ro, Elena Cîrîc – elenacîrîc.ro , Anita Panait – călătorii360.ro, Ina Popa – lumeamare.ro, Petre Dordea – infotravelromânia.ro/blog.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-18

I. Prima parte a conferinței a fost dedicată colaboratorilor Prestige Tours din Turcia. După câteva cuvinte de bun venit adresate de Mircea Vladu (Director Prestige Tours) și Javier Garcia del Valle (CEO Happy Tour), reprezentantul Neva Travel Company din Turcia a făcut o scurtă prezentare a companiei sale:
– funcționează din anul 1990;
– aduce în Turcia peste 50.000 de turiști în fiecare an;
– are companii colaboratoare în Rusia, Polonia, Azerbaidjan, Ucraina, Serbia, Liban, Georgia și, bineînțeles, România;
– peste 120 de angajați;
– au un concept de întâmpinare a turiștilor la aeroport cu flori, șervețele umede și apă;
– oferă servicii de înaltă calitate, excursii culturale și de agrement, asistență personală, excursii individuale, o gamă diversificată de hoteluri etc.;
În concluzie, Neva Travel Company este un touroperator important din Turcia pe destinațiile Antalya, Marmaris, Bodrum, Istanbul, colaborator de succes Prestige Tours.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-06

Ulterior, hotelierii din Turcia, au început să își prezinte hotelurile și în acel moment atenția ne-a fost captată la maxim: hoteluri luxoase, design-uri uimitoare, piscine imense, restaurante cu diverse specificuri, posibilități de distracție nelimitate, facilități pentru copii, parcuri acvatice, spectacole… toate acestea le puteți regăsi în următoarele resort-uri din destinațiile turcești:
1. Akka Hotels cu hotelurile Akka Antedon și Akka Alinda
2. Ela Quality Resort Hotel
3. Emirhan Resort & Spa
4. Riu Kaya Palazzo Golf Resort
5. Mardan Palace
6. Susesi Luxury Resort
7. Wow Hotels
8. Zen The Inn Alanya Resort & Spa

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-07

După prezentarea hotelurilor, Emin Cakmak ne-a vorbit despre cât de dezvoltat este turismul medical în Turcia, cât de mult au investit în resursele umane și aparatura medicală performantă. Ca o curiozitate, această formă de turism se practică în 18 orașe din Turcia, iar în anul 2013 s-au tratat în spitalele lor 656.000 de pacienți străini. Din câte am înțeles, Prestige Tours va promova în viitor astfel de pachete pentru turismul medical.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-08

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-10

II. În partea a doua a conferinței a fost prezentat pentru revânzători sistemul de rezervări Prestige Online, iar Mădălin Măncilă (marketer Happy Tour) ne-a vorbit despre Universul Exploratorilor Prestige, un program prin care agențiile pot acumula puncte și revendica premii prin vânzarea de pachete turistice. Personal mi s-a părut o idee foarte bună și interesantă prin care cei din industrie sunt încurajați să vândă pachetele Prestige Tours.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-09

La sfârșitul celei de-a doua conferințe, angajații Prestige Tours au expus destinațiile promovate de ei și perioadele în care se vor desfășura charterele:
1. Antalya
2. Mallorca
3. Tenerife
4. Costa del Sol
5. Lisabona
6. Cipru
7. Rhodos
8. Kos
9. Creta
10. Mykonos
11. Santorini
12. Corfu
13. Israel – Circuit
14. Chania – al doilea aeroport din Insula Creta
15. Bodrum

Foarte important de precizat este faptul că Prestige Tours nu vinde direct către clienți, ci doar prin agențiile revânzătoare. Lista acestora o puteți regăsi accesând următorul link: www.prestige.ro/parteneri.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-05

In după-amiaza zilei de sâmbătă am avut câteva ore libere și am făcut o plimbare prin Sinaia. Vremea a fost foarte frumoasă în prima zi de primăvară!

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-13

Am revenit la hotel în jurul orei 18:00 pentru a mă pregăti de Seara Galei Prestige care începea la ora 19:30.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-03

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-19

În această seară specială au fost premiați cei mai buni revânzători, li s-au acordat diplome de merit tuturor și a existat o tombolă pentru ei cu premii constând în sejururi la hotelurile mai sus menționate sau check-up-uri (controale medicale) oferite de niște clinici medicale din Turcia.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-11

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-12

Distracția a fost în toi, alături de noi fiind Daniel Max Dragomir (ca prezentator) și Muneer (concurent la Vocea României în anul 2013).

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-14

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-20

Cei de la Prestige Tours i-au făcut o surpriză lui Javier Garcia del Valle aducându-i un tort ce simboliza cei 5 ani de când se află în România. La mulți ani!

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-15

La finalul oficial al galei, tortul pregătit a fost în formă de valiză, având scrise pe el numele unor stațiuni turcești.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-16

Duminică după micul dejun am schimbat impresii despre eveniment și apoi ne-am îndreptat spre București cu gândul la acest weekend minunat în care am combinat munca cu distracția.

GalaPrestige-eveniment-organizat-de-Prestige-Tours-la-Sinaia-17

Ii felicit pe toți cei din echipa Prestige Tours pentru organizare! În opinia mea, a fost un eveniment de succes!

Pentru mai multe fotografii vă aștept pe pagina noastră de Facebook.

4 comments to #GalaPrestige – conferințe, surprize și networking la evenimentul organizat de Prestige Tours la Sinaia

Lasă un comentariu

 

 

 

*