Hotel Ibis Sibiu – o gazdă foarte primitoare

Hotel-Ibis-Sibiu

Pot spune că sunt un fan al hotelurilor din grupul Accor, deoarece de-a lungul timpului am fost cazată la hoteluri din lanțurile Ibis, Mercure, Novotel, Suite și nu am întâmpinat absolut nicio problemă. Totul decurge normal, curățenia este ireproșabilă, iar personalul prietenos este gata să te îndrume în permanență.

Acum câteva săptămâni am avut ocazia să stau pentru o noapte la Hotel Ibis Sibiu (când am mers la Târgul de Paști). Până acum nu beneficiasem în România de serviciile de cazare ale unui hotel din grupul Accor și eram foarte curioasă dacă sunt la fel din punct de vedere al calității.

Am fost plăcut surprinsă să constat că Ibis Sibiu este o gazdă foarte primitoare și una dintre cele mai bune variante de cazare în Sibiu. Se află chiar în centrul orașului, în Piața Unirii, la o plimbare de doar câteva minute de Centrul Istoric și toate obiectivele turistice importante. Este cel mai nou hotel din lanțul Ibis existent în România, alături de alte trei: două în București (Ibis Palatul Parlamentului și Ibis Gara de Nord) și unul în Constanța.

Datorită localizării excelente, hotelul se pretează atât pentru vacanțe de relaxare, cât și pentru turismul de afaceri, dispunând de toate facilitățile necesare (în plus, are și parcare – exterioară).

Camerele sunt destul de spațioase, luminoase și foarte confortabile, oferind priveliști superbe de la fiecare din cele 13 etaje. Toate sunt dotate cu: baie proprie, aer condiționat, televizor LCD, frigider, telefon, un mic și cochet business corner, facilități de conectare la internet și radio, închidere cu cartelă.

Cel mai mult m-a bucurat faptul că Ibis Sibiu promovează foarte bine orașul și evenimentele culturale ce au loc acolo. Poate oferi, de asemenea, și tururi de oraș cu ghid local în cadrul cărora puteți afla multe lucruri interesante pe care poate nu le știați până acum.

Hotelul dispune și de un restaurant unde aveți posibilitatea de a servi masa: La Table – ce oferă o mulțime de preparate gustoase.

De asemenea, și micul dejun este consistent și reprezintă o bună modalitate de a începe ziua înainte de a pleca în explorarea Capitalei Culturale Europene din anul 2007.

Așadar, dacă ajungeți în Sibiu, nu ezitați să alegeți serviciile hotelului Ibis! Mai jos regăsiți și câteva fotografii:

Hotel-Ibis-Sibiu-01

Hotel-Ibis-Sibiu-02

Hotel-Ibis-Sibiu-03

Hotel-Ibis-Sibiu-04

Hotel-Ibis-Sibiu-05

Hotel-Ibis-Sibiu-06

Hotel-Ibis-Sibiu-07

Hotel-Ibis-Sibiu-08

Hotel-Ibis-Sibiu-09

Hotel-Ibis-Sibiu-10

Hotel-Ibis-Sibiu-11

Hotel-Ibis-Sibiu-12

Hotel-Ibis-Sibiu-13

Hotel-Ibis-Sibiu-14

Hotel-Ibis-Sibiu-15

Hotel-Ibis-Sibiu-16

Hotel-Ibis-Sibiu-17

Hotel-Ibis-Sibiu-18

Hotel-Ibis-Sibiu-19

Hotel-Ibis-Sibiu-20

Hotel-Ibis-Sibiu-21

Hotel-Ibis-Sibiu-22

UPDATE: Revin cu câteva fotografii de la Hotelul Ibis din timpul Sărbătorilor de Iarnă – Revelion 2013-2014 la Sibiu:

Hotel-Ibis-Sibiu-23

Hotel-Ibis-Sibiu-24

Hotel-Ibis-Sibiu-25

Hotel-Ibis-Sibiu-26

Hotel-Ibis-Sibiu-27

Hotel-Ibis-Sibiu-29

Hotel-Ibis-Sibiu-28

Hotel-Ibis-Sibiu-30

Hotel-Ibis-Sibiu-31

Hotel-Ibis-Sibiu-32


Vizualizare hartă mărită

1 comment to Hotel Ibis Sibiu – o gazdă foarte primitoare

Lasă un comentariu

 

 

 

*