IATA Foundation in Travel and Tourism – un curs foarte util pentru cei din industria turismului

Curs-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism

În timpul Facultății de Economia Turismului Intern și Internațional pe care am absolvit-o la Universitatea Româno – Americană și despre care pot spune ca mi-a plăcut foarte mult atât din punct de vedere al materiilor studiate cât și al profesionalismului cadrelor didactice, mi s-a ivit ocazia să fac cursul IATA Foundation in Travel and Tourism (chiar în clădirea facultății), atât de util și complex pentru industria turismului. După câteva săptămâni de studiu intens în sala de clasă și altele de studiu acasă am dat examenul cu multe emoții și am obținut un punctaj foarte bun, astfel că eforturile mi-au fost răsplătite.

Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-01

Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-02

De curând am aflat că Centrul de training IATA din Universitatea Româno-Americană din București organizează în perioada 5 Mai – 21 Mai un nou curs IATA Travel and Tourism Foundation, iar înscrierile pentru ultimele locuri libere se realizează până vineri, 30 aprilie 2015.

Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-03 Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-04

Acesta se adresează atât profesioniștilor din industria turismului, cât si studenților si celor la început de drum, dar care își doresc o carieră în turism, companie aeriană, aeroport etc. Dacă iubiți acest domeniu atât de frumos, nu ratați ocazia și înscrieți-vă. Chiar dacă veți cheltui niște bani, va fi poate cea mai bună investiție în viitorul vostru. Diploma IATA Travel and Tourism Foundation reprezintă o condiție necesară agențiilor de turism în vederea acreditării IATA și emiterii in nume propriu a biletelor de avion.

Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-05 Curs-RAU-IATA-Foundation-in-Travel-and-Tourism-06

Universitatea Româno-Americană din București a fost prima instituție de învățământ superior din România autorizată ca ATC (AUTHORIZED TRAINING CENTER) de către IATA Montreal în anul 2011. În decursul ultimilor ani, activitatea centrului s-a dezvoltat considerabil, diversificând cursurile propuse (în prezent se organizează atât cursul Travel and Tourism Foundation, cât și Consultant in Travel and Tourism), organizând evenimente în domeniul turismului și aviației și reprezentând România la Congresul din Montreal din anul 2014, Global Training Partner Congress.

Pentru mai multe detalii, vă invit să accesați site-ul centrului ATC RAU sau să îi urmăriți pe pagina de Facebook sau Twitter.

Lasă un comentariu

 

 

 

*