Începe Târgul de Turism al României – ediţia de primăvară 2013

targul-de-turism-al-romaniei-2013

De mâine Târgul de Turism al României își deschide porțile pentru cei dornici de vacanțe, oferte speciale și destinații atrăgătoare.

Voi participa pentru a doua oară alături de Infoturism Media, compania cu care colaborez. Ne veți găsi de joi până duminică în pavilionul C5, stand 66b.

Îmi place la nebunie atmosfera expoziției: destinații accesibile tuturor, o atmosferă de vacanță ce domnește pretutindeni, standuri care mai de care mai atrăgătoare și inovative, cataloage, pliante, broșuri cu informații utile și reduceri oferite de agențiile de turism.

Cu toții vor promova oferte pentru noul sezon estival ce se apropie cu pași repezi.

Târgul se desfășoară la Centrul Expozițional Romexpo, în pavilioanele C1 – C6 și se află la ediția a XXIX-a. Vor fi prezente 275 de firme, dintre care 180 din România și 75 din străinătate, plus organizații, asociații și instituții ce vor promova potențialul imens al țării noastre.

Perioada:
14 martie 2013 – 17 martie 2013

Program:
Joi – Sâmbătă: 10:00 – 18:00
Duminică: 10:00 – 16:00

Dacă doriți să găsiți cea mai potrivită ofertă pentru concediul de anul acesta, vizitați expoziția – este cea mai mare de acest gen din România. Abia aștept să văd cu ce noutăți vin agențiile de turism și care sunt noile trenduri. Eu voi fi prezentă pe toată durata târgului așa că vă aștept și pe voi!

Pentru mai multe detalii accesați http://targuldeturism.ro/.

targul-de-turism-al-romaniei-editia-primavara-2013

Lasă un comentariu

 

 

 

*