Lansare TripMaker.ro

trip-maker

Aseară am participat la lansarea oficială a site-ului TripMaker.ro, un proiect creat de Dan Chișu și Cezar Dumitru de la Imperator Travel, două persoane cu foarte multă experiență în sfera călătoriilor și primul site din România ce introduce conceptul de travel design. Astfel toți cei interesați de planificarea vacanțelor, vor putea apela cu încredere la toată echipa pentru a primi sfaturi utile, recomandări, ponturi, variante de transport și de cazare și alte aspecte de care sunt interesați.

Veți primi servicii de consultanță de la profesioniști din domeniul turismului și nu veți mai avea nevoie de foarte mult timp dedicat planificării și documentării asupra călătoriilor pe care doriți să le faceți.

Site-ul va pune la dispoziție un newsletter cu oferte tentante, vă va ajuta cu toate informațiile de care aveți nevoie și va trimite alerte atunci când există oferte cu perioadă redusă de valabilitate. Pentru mai multe detalii vizitați site-ul TripMaker.ro.

Atmosfera de la Finish Cocktail & Club a fost una foarte prietenoasă în care organizatorii au prezentat site-ul și au oferit detalii celor interesați.

Îi mulțumesc lui Cezar pentru invitație și îi urez multă baftă în noul proiect: Trip Maker – „We make the best out of your trip!”

trip-maker-01

trip-maker-02

trip-maker-03

trip-maker-04

trip-maker-05

trip-maker-06

trip-maker-07

trip-maker-08

trip-maker-09

trip-maker-10

trip-maker-11

trip-maker-12

trip-maker-13

trip-maker-14

trip-maker-15

Lasă un comentariu

 

 

 

*