Mai sunt câteva zile până la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013!

targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-toamna-2013

Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României se apropie cu pași repezi. Începând de joi 14 noiembrie și până pe 17 noiembrie vă veți putea alege vacanța mult visată, dintre multitudinea de oferte promovate de agențiile de turism.

Târgul va avea loc la Romexpo, în pavilioanele C1, C2, C3 și C4, se va întinde pe aprox. 8000 mp și va reuni peste 200 de companii atât din țară cât și din străinătate, dornice să vă ajute și să vă sfătuiască în ceea ce privește pachetul turistic dorit de voi.

Dacă încă nu ați ales unde veți petrece Crăciunul sau Revelionul, cu siguranță de la târg veți pleca hotărâți. De asemenea, vacanțele la ski atât de sărbători, cât și pe parcursul sezonului de iarnă în țări precum Austria, Bulgaria, Franța sau Elveția nu vor lipsi.

Ca și la edițiile anterioare, vor exista reduceri pentru cei ce achiziționează vacanțe pe perioada târgului. Așteptăm cu interes să vedem cât de substanțiale vor fi acestea.

targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-toamna-noiembrie-2013

Taxa de intrare este de 15 ron/persoană.

Program:
14.11.2013-16.11.2013: 10:00-18:00
17.11.2013: 10:00-16:00

Dacă vă gândiți deja la concediul din vara 2014, oferta va fi variată. Destinații consacrate precum Grecia, Turcia, Bulgaria, dar și litoralul românesc vor fi și mai accesibile datorită reducerilor de Early Booking.

Oferte pentru sejururi în România, destinații exotice, pachete turistice pentru Crăciun și Revelion, Early Booking pentru Litoral 2014, vacanțe la ski… oferte speciale și reduceri… toate acestea le veți găsi la cel mai important eveniment de profil din România.

Ca o noutate, organizatorii anunță prezența în premieră a Iordaniei, cu pavilion oficial, o țară din ce în ce mai vizitată de turiștii români.

Revin cu detalii, alte noutăți și poate și critici după eveniment. Să nu uităm că ediția din primăvară a fost de un real succes: http://blogdecalatorii.ro/impresii-finale-despre-targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara-2013/

Lasă un comentariu

 

 

 

*