Povești din LumeaMare – Mama Rusia

povesti-din-lumeamare-mama-rusia

Sâmbătă 16 februarie am participat la a 30-a întâlnire LumeaMare ce a avut ca tematică Mama Rusia. Pentru mine a fost prima, dar sunt convinsă că și celelalte au avut tematici la fel de interesante.

Încă nu am vizitat Rusia, dar am fost atentă la tot ce s-a povestit, deoarece este un subiect foarte frumos ce te ajută să îți schimbi percepția despre Mama Rusia: să o vezi mai frumoasă și să îți dorești să o vizitezi.

Invitatele au vorbit cu foarte mult drag despre vizitele lor în Rusia, despre propriile experiențe și întâmplări și despre sentimentele pe care le-au avut pășind pe teritoriul țării.

Am gustat din preparatele tradiționale rusești precum salata șuba și caviar. Nu a lipsit nici vodka – câte un păhărel pentru fiecare, pentru a prinde curaj și a intra în atmosferă.

S-a vorbit despre principalele obiective turistice din Moscova, despre Rusia în general, dar am cunoscut puțin și din Ucraina cu Kiev, Cernăuți și Odessa.

Pe lângă toate acestea, ne-au fost testate și cunoștințele – am format echipe, am recunoscut în fotografii câteva personalități marcante și am răspuns la 10 întrebări. Chiar dacă nu am câștigat, echipa noastră s-a clasat pe locul III.

După această experiență pot spune că Rusia mi se pare mai încântătoare decât până acum și probabil că o voi adăuga pe lista țărilor pe care urmează să le vizitez.

Le mulțumesc celor de la LumeaMare pentru organizare și aștept cu interes și celelalte întâlniri!

povesti-din-lumeamare-mama-rusia-01

Lasă un comentariu

 

 

 

*