Se apropie Târgul de Turism al României – ediţia de primăvară 2014

targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara-2014

De astăzi în două săptămâni va începe ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Mai exact, aceasta se va desfășura în perioada 13-16 martie în Pavilioanele C1-C6 ale centrului expozițional Romexpo.

Târgul de Turism este cel mai așteptat eveniment de către:
– jucătorii din industria turismului datorită expunerii pe care o oferă, posibilității de promovare a ofertelor turistice, interacțiunii cu turiștii, dar și a parteneriatelor ce pot fi încheiate cu diverși colaboratori;
– turiștii dornici să studieze și să compare ofertele agențiilor de turism, să beneficieze de reduceri și să vadă ce destinații noi încep a fi promovate pe piața din România.

targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara-2014-01

Ediția de primăvară a Târgului de Turism din 2013 a fost de un real succes, înglobând:
– 275 de companii
– 50 de orașe
– 14 țări
– 15.000 mp de expunere
– 30.000 de vizitatori
– pachete turistice vândute în valoare de 12 milioane de euro.

Abia aștept să văd cu ce vine nou ediția de primăvară de anul acesta. Deja se anunță că va fi lansat un clip de promovare a destinației Mamaia, în care turiștii vor putea afla ce pot face într-o zi și o noapte în stațiune.

Ca de obicei, vor fi prezentate tipuri și forme de turism diverse pentru ca vizitatorii să aibă de unde alege: turism de litoral, turism cultural, turism rural, turism de aventură, tratamente și SPA, croaziere, vacanțe exotice etc.

targul-de-turism-al-romaniei-editia-de-primavara-2014-02Program de vizitare:
13 – 15 Martie: 10.00 – 18.00
16 Martie: 10.00 – 16.00

Tarife:
Bilet intrare: 15 ron/zi
Parcare: 3 ron/oră

Pentru mai multe detalii intrați pe site-ul oficial al Târgului de Turism. Noi suntem parteneri media, deci vom fi prezenți și vom reveni cu noutăți, impresii și concluzii.

Ne vedem la târg! Până arunci gândiți-vă unde doriți să călătoriți anul acesta!

Lasă un comentariu

 

 

 

*