Se pot înscrie proiecte pentru eTravel Awards!

etravel-awards

Am promis că voi reveni cu alte detalii și noutăți referitoare la evenimentul eTravel la care voi fi Event Ambassador. Astfel, vă transmit și vouă că deja se pot înscrie proiecte pentru eTravel Awards, o competiție în cadrul careia vor fi premiați cei mai inovativi și eficienți jucători din sectorul online al industriei turismului din România. Se pot face înscrieri până la data de 29 martie 2013, online și gratuit, accesând secțiunea Awards, special creată.

Mi se pare o idee foarte bună și abia aștept să văd cine vor fi câștigătorii, cei ale căror performanțe vor fi recunoscute de către specialiști din domeniul turismului online și al marketingului digital. Strategiile de promovare online, inovația și creativitatea vor fi primele aspecte urmărite.

etravel-conference-11-aprilie

Există 9 categorii pentru care se pot face înscrieri:

1. Web Reservation System
2. Airline Website
3. Travel Agency Website
4. Facebook Applications
5. Facebook Fan Pages
6. Newsletter Design
7. Blogger Relations
8. Mobile Solutions
9. Others

Ținând cont că industria turismului se dezvoltă din ce în ce mai mult pe partea de online, iar promovarea în mediul virtual este mai mult decât necesară în aceste vremuri, vom afla cine au fost cei care s-au implicat cel mai mult și au luat în serios toate aspectele urmărite.

eTravel Conference va avea loc pe data de 11 aprilie la Howard Johnson Hotel Bucuresti și va fi organizată de Evensys, o companie cu 7 ani experiență în domeniu, în parteneriat cu Tripsta, Air France, KLM și Zumzi.

organizator-parteneri

Lasă un comentariu

 

 

 

*