Traveo.ro – o soluție nouă și inovativă pentru turismul online

Lansare-Traveo-Accent-Travel-Events

Este o certitudine faptul că mediul online este într-o continuă dezvoltare și în România și că din ce în ce mai multe companii încep să investească în această direcție.

Astfel a făcut și Accent Travel & Events care a lansat joi, 6 februarie, Traveo.roplatforma online care oferă soluția completă pentru orice călătorie. Au investit aprox. 500.000 euro și multă multă muncă în acest proiect, care, zic eu, este de viitor.

traveo-02

Traveo.ro vă permite să gasiți vacanța potrivită în funcție de preferințe, buget și chiar vă ajută dacă nu știți exact ceea ce căutați. Accesează peste 170.000 de hoteluri și 453 de companii aeriene, folosind platforma multitasking Trip care permite conectarea la cei mai importanți furnizori internaționali de servicii turistice: Amadeus, Gulliver Travel Associates, Expedia, Sixt rent a car, Hotels Pro, Travco, IATA etc.

traveo.ro

Traveo este ideal pentru cei ce doresc să își planifice călătoriile singuri, să rezerve bilete de avion, hoteluri sau pachete turistice.

Am pus întotdeauna accent pe tehnologie, pe soluții inovatoare și ne-am uitat cu mare atenție la tendințele de consum în zona turismului. Pentru a ne consolida poziția pe piață și pentru a răspunde unei dorințe din ce în ce mai mari a clienților de pe zona de leisure de a-și planifica singuri, cu mai multă flexibilitate, vacanțele, am decis să le punem la dispoziție o platformă prin care își pot rezerva cu ușurință tot ce au nevoie atunci când călătoresc. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansată, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite să îi adăugăm oricând funcționalități noi, să îl personalizăm în funcție de nevoile clienților noștri, dar și să accesăm cei mai performanți furnizori din zona de turism.” – Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events.

Cu ce se diferențiază Traveo de celelalte sisteme de rezervări?

1. GetAway – este secțiunea care, dacă nu sunteți hotărâți în ceea ce privește destinația de vacanță, vă oferă o hartă cu mai multe opțiuni și un tarif “de la” în funcție de perioada de călătorie.

traveo-getaway

traveo-getaway-2

2. City Break – posibilitatea de a selecta destinația dorită și a rezerva un pachet complet (bilet de avion + cazare). Cât timp așteptați rezultatele, vi se vor oferi informații despre destinația căutată, deoarece sistemul înglobează și informații din diverse surse specializate.

traveo-city-break

traveo-city-break-2

3. Activitățile – vizitatorii Traveo care doresc o vacanță tematică (ski, plajă, castele, pescuit, piețe de Crăciun, shopping etc) se pot orienta după destinațiile în care se practică acea formă de turism. Și aici, harta vă va fi de mare ajutor!

traveo-activitati

201 țări și 61.684 de orașe pot fi listate în Traveo. Momentan sistemul nu înglobează bilete de avion pentru companiile low-cost, dar este un capitol aflat în dezvoltare. De asemenea, cei de la Accent Travel & Events promit multe servicii adăugate în plus pe viitor. De asemenea, se dorește dezvoltarea și pe .md, .bg, .ba, dar și pentru alte țări.

Proiectul este în stadiu de lansare, așa că fiți indulgenți dacă mai apar mici disfuncționalități! Mie nu-mi place să fiu cârcotașă și să caut probleme. Apreciez întotdeauna noile inițiative!

traveo-03

Consider că Traveo reprezintă un bun punct de plecare pentru industria online a turismului din România și va acoperi și preferințele călătorilor independenți, care nu doresc să depindă de agențiile de turism.

Lansare-Traveo

Dl. Lucian Boronea a declarat că se așteaptă la încasări de până la 3.000.000 euro pentru primul an din Traveo.

Le urez mult succes în continuare Dlui. Lucian Boronea, Loredanei Stanciu și întregii echipe care a contribuit la realizarea proiectului!

2 comments to Traveo.ro – o soluție nouă și inovativă pentru turismul online

  • Radu

    Cine anume a declarat ca s-au investit 500.000 euro ?
    Cred ca ati gresit cateva zero-uri.
    Suntem in Romania si este doar un site…

    • Suma a fost declarata de reprezentantii Accent Travel & Events. Cu siguranta nu este fictiva! Un site de genul acesta reprezinta multa munca pe care la prima vedere nu ti-o imaginezi.

Lasă un comentariu

 

 

 

*