Workshop de fotografie la #ATRADoftana

workshop-de-fotografie--atra-doftana

Când eram copil, mă fascina foarte mult “Nenea” ce venea să îmi facă fotografii cu anumite ocazii sau, pur și simplu, când se afla în vizită la părinții mei. Avea aparat foto și pentru mine acest lucru era interesant. După câteva zile revenea cu fotografiile (alb-negru bineînțeles) din care mai am și astăzi o bună parte. Îmi doream ca atunci “când voi fi mare” să îmi cumpăr și eu o astfel de “jucărie”. Așa a început pasiunea mea pentru fotografii.

Peste câțiva ani, aveam primul meu aparat foto cu film. Atunci era un obiect foarte util, dar astăzi aparatele foto sunt indispensabile pentru mine mai ales în călătorii. Consider că oricâte cuvinte ar descrie o imagine, nu sunt de ajuns pentru a transmite aceleași sentimente ca fotografia în sine. Așa ca, în toate călătoriile mele am un aparat foto pe care îl exploatez cât pot de mult. Prietenul meu Bogdan, fiind și mai pasionat decât mine, este pe cale să se perfecționeze în acest domeniu.

Ținând cont de faptul că tot timpul ai ceva nou de învățat, suntem bucuroși să participăm la workshop-ul de fotografie de la #ATRADoftana, organizat de Eventur special pentru bloggerii de travel. Vor fi trei zile interesante în care ne vom “testa” abilitățile de fotografi pe Valea Doftanei, o zonă mai puțin cunoscută decât Valea Prahovei, dar mult mai liniștită, plăcută și cu peisaje foarte frumoase.

Gazda ne va fi Atra Doftana – o pensiune exclusivistă, cu servicii de 5 margarete, situată într-un cadru natural deosebit, pe malul lacului Paltinu – foarte potrivită pentru fotografii. A câștigat premiul I la categoria “Pensiunea anului” în cadrul Galei Premiilor de Excelență de la Hotel Conference de pe 21 mai 2013.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 29-31 mai. Suntem nerăbdători să aflăm mai multe detalii despre fotografia de călătorie, să redescoperim Valea Doftanei și să socializăm cu ceilalți bloggeri pasionați.

Vom reveni cu detalii și fotografii după workshop! Între timp, urmăriți-ne pe Facebook și Twitter!

ATRA Doftana

#ATRADoftana este un eveniment organizat de Eventur în parteneriat cu pensiunea Atra Doftana și Sony România.

2 comments to Workshop de fotografie la #ATRADoftana

Lasă un comentariu

 

 

 

*