10 idei romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

ziua-indragostitilor-valentines-day-dragobete

Indiferent dacă sărbătoriți Valentine’s Day pe 14 februarie sau Dragobetele pe 24 februarie, trebuie să fiți alături de persoana iubită și să o faceți să se simtă specială. Această zi este încă o ocazie de a ne arăta iubirea față de cel/cea de lângă noi. Este, de asemenea, un moment prielnic pentru a face o călătorie în doi, a lua cina într-un restaurant elegant sau a ne surprinde perechea cu un cadou făcut din suflet.

Un bun prieten, profesor de dans, Adrian Alexandru Coman (Lotus Dance) a scris într-un articol despre legătura ce se creează între doi dansatori: “Urmărindu-mă pe mine mi-am dat seama că în funcție de persoana pe care o am în brațe, dansez diferit, fiecare femeie pe care o țin în brațe mă face să mă simt aparte și îmi transmite anumite sentimente pe care le folosesc ca linii de ghidare atunci când dansez. Partenera pe care o am se transformă în muză pentru mine, mă inspiră și parcă îmi șoptește care este modul optim de a continua dansul.”. Aceeași legătură se creeaza și între doi parteneri, în viața de zi cu zi, o relație puternică, unde fiecare se ghidează după celălalt și ajung să construiască o mulțime de lucruri împreună. Și mai ales când anii trec, se pot uita mândri în urmă la toate momentele frumoase, dar și cele mai puțin frumoase peste care au trecut cu bine și în care s-au bucurat că erau alături unul de celălalt.

Dar să lăsăm aceste lucruri melancolice și să ne inspirăm din urmatoarele 10 idei romantice pentru Ziua Îndrăgostiților. Unele sunt mai ușor de pus în practică, altele mai greu, dar merită amintite. Enjoy!

1. O plimbare cu gondola în Veneția.

2. O cină la At.mosphere, etajul 122, în Burj Khalifa, Dubai.

3. Un weekend în doi la o “Casă în copac” (exemplu: Complexul Harmonie din Predeal).

4. Un ceai servit în barul Skyview de la etajul 27 din faimosul Burj al Arab.

5. O bălăceală în Marina Bay Sands, piscina aflată la cea mai mare înălțime (200 m), Singapore.

6. Un sărut sub Turnul Eiffel.

7. O cină la restaurantul rotativ din Donauturm, Viena.

8. Servirea unui desert delicios la Boutique-Restaurant Chocolat (Centrul Vechi – București).

9. O croazieră pe Sena, Paris.

10. O cină la etajul 15 în Crystal Tower, Restaurantul Sole, București.

Aveți și alte propuneri?

ziua indragostitilor

5 comments to 10 idei romantice pentru Ziua Îndrăgostiților

 • Eu cred ca romantici putem fi oriunde, nu numai la Pris sau Venetia si nu doar de Sf Valentin sau Dragobete. Acum depinde de fiecare, dar eu as ocoli orasele mult prea aglomerate si mediatizate. Dar daca ar fi sa aleg, atunci as alege clar un loc mai retras, mai linistit, gen o cabana pe munte. Tine desigur de gusturile fiecaruia.

  • Suntem diferiti… gandim diferit… Eu prefer destinatiile cunoscute unde pot imbina clipele petrecute alaturi de persoana iubita cu vizitarea unor locuri si obiective turistice interesante… mai ales intr-o relatie de lunga durata.

 • Mi-ar placea si mie cateva dintre ideile tale…Eu ador sa colind cu persoana iubita, nu pot sta intr-un singur loc, iar cand o zi bogata se termina cu o cina romantica, ce poate fi mai minunat?…Imi amintesc de o zi de nastere pe care am petrecut-o in Budapesta. Toata ziua am colindat orasul, am vazut atatea minunatii si seara ne-am petrecut-o intr-o minicroaziera pe Dunare la luminile romantice ale Budapestei pe inserat si in acompaniament muzical…A fost o zi excelenta si memorabila! Imi place agitatia si clipele linistite le adaug la sfarsit ca bonus pentru o zi de maxima intensitate!

 • Foarte utile recomandarile tale!Pentru mine cele mai romatice momente , alaturi de persoana iubita, sunt la malul marii, idiferent daca e vara sau iarna!
  Adevarul este ca … doar de curand am aflat acest lucru!
  Aflandu-ne la Venetia,in timpul carnavalului, am hotarat in ultima zi sa ne deplasam in insula Lido, cu vaporetto.Nefiind sezon de mers la mare,in Lido nu era nimic special,la inceputul lunii februarie.Scopul vizitei in acesta insula, era de a revedea marea.Credeam ca vom fi doar noi doi acolo si ca totul va fi complet pustiu.
  Si-am avut placuta surpriza sa constatam ca mai erau destule cupluri, unii plimbau bebei,altii cateii, iar altii ca noi se bucurau de aceste clipe unice.Era chiar si-o terasa deschisa fix la malul marii, unde am putut savura o cafea excelenta.
  Acum…cand amintirile” s-au asezat”,aceasta dupa amiaza ,pe plaja din insula Lido, ocupa un loc special in sufletul meu.

Lasă un comentariu

 

 

 

*