București! Merită să-l iubești!

Agenția Holiday Boutique are un program drăguț pentru cei dornici să viziteze pentru o zi capitala țării noastre – București, așa că m-am gândit să vi-l arăt și vouă. Turul este foarte interesant, iar tariful este foarte mic. Îl regăsiți mai jos exact cum este și pe site-ul agenției. :D Chiar merită!

București! Merită să-l iubești!

TUR COMPLET FULL DAY – Program organizat de Agenția de Turism HOLIDAY BOUTIQUE

Întâlnire la ora 8:00 pentru Tur complet București – full day. Prima oprire o vom face la Ateneul Român pentru a admira frumoasele clădiri din Piața Revoluției, printre care se află și Palatul Regal, actualul Muzeu de Artă al României.

Turul continuă cu o vizită fundamentală pentru români, în care vor înțelege și vor cunoaște multe aspecte secrete ale istoriei: Muzeul Național de Istorie a României, bineînțeles cu cea mai valoroasă și importantă zonă: Tezaurul, cu povestea sa controversată, doar parțial restituit României.

Ne așteaptă apoi Palatul Parlamentului, simbolul perioadei comuniste. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume, cea mai scumpă clădire administrativă din lume și cea mai grea clădire din lume. Poveștile ghidului de interior ne vor fascina!

Și pentru a înțelege megalomania marelui lider comunist, continuăm turul de București cu Palatul Primăverii – reședința privată a soților Elena și Nicolae Ceaușescu.

După-amiaza ne surprinde cu cel mai frumos și discret loc din București, o bijuterie istorică și arhitecturală: Muzeul Național Cotroceni, cu Palatul și Mănăstirea, de o frumusețe și o eleganță desăvârșită.

Deplasarea între obiectivele turistice se face cu autocar turistic, include ghid de turism și prezentarea orașului București într-un tur panoramic complet: Piața Unirii, Bdul Nicolae Bălcescu, Piața Universității, Bdul Magheru, Piața Romană, Bdul Lascăr Catargiu, Piața Victoriei, Bdul Aviatorilor, Statuia Aviatorilor, Parcul Herăstrău și Muzeul Satului – exterior, Piața Presei Libere, Casa Presei Libere, care a deținut recordul de cea mai înaltă structură din oraș între anii 1956–2007, Bdul Kiseleff, Arcul de Trumf, Piața Regelui, Calea Victoriei cu cele mai frumoase clădiri: Muzeul Național George Enescu, Muzeul Colecțiilor de Artă, Palatul CEC, Biserica Zlătari, Memorialul Renașterii, Biserica Krețulescu, Cercul Militar Național, Opera Română, Teatrul Național, Curtea de Apel București.

Date disponibile: 22 Ianuarie, 4 Februarie, 11 Februarie

Tarif promoțional = 10 Euro / persoană

Nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice:

  • Muzeul Național de Istorie = 10 lei adulți / 5 lei pensionari, elevi, studenți
  • Parlament tur standard = 35 lei adulți, pensionari / 18 lei studenți 18-26 ani
  • Palatul Primăverii = 30 lei adulți / 20 lei pensionari, elevi, studenți
  • Muzeul Național Cotroceni tur clasic = 20 lei / adulți / 15 lei pensionari / 5 lei elevi, studenți

Program organizat de Agentia de turism Holiday Boutique.

Lasă un comentariu

 

 

 

*