Grădina Zoologică din Viena

Gradina-Zoologica-Viena

Cu siguranță, grădina zoologică din Viena este una dintre cele mai frumoase și mai moderne din lume!

Prima dată am ajuns acolo în anul 2006 și am rămas uimiți. Am coborât din metrou la stația Hietzing (U4) și ne-am îndreptat nerăbdători spre Palatul Schonbrunn și a sa grădină zoologică renumită.

Inițial, ne imaginam că vom vedea animale triste, închise în cuști și neîngrijite, dar din contră, nu a fost așa. Toate erau foarte bine îngrijite și hrănite – fiecare animal avea creat un habitat asemănător zonei din care a fost adus. Astfel, grădina zoologică din Viena a devenit un succes. Acum a ajuns să fie vizitată de turiști din toate colțurile lumii.

Nu are rost să vă înșir toate animalele pe care le-am văzut, pentru că lista ar fi foarte lungă (sunt peste 500 de specii). Am văzut tot ce se poate! Totul era foarte bine organizat, de la hrănirea animalelor la curățenia din curți și din grădini – nu aveai nimic de reproșat.

Mi-e greu să vă descriu în câteva cuvinte bucuria pe care o resimți când te afli în mijlocul naturii printre toate acele animale.

Sfatul meu este să vă rezervați o zi întreagă pentru a vizita această atracție cu adevărat deosebită. Aveți și posibilitatea de a vă odihni, a bea o cafea sau a servi masa la localurile de acolo: Grădina Tiroleză, Cafe Hietzing, Jumbo Buffet, Grădina de Bere etc.

Cu siguranță, la grădina zoologică din Viena, copiii vor fi cei mai fericiți!

Așadar, când ajungeți în Viena, nu ratați Tiergarten Schonbrunn! Eu voi reveni cu prima ocazie!

Gradina-Zoologica-Viena-01

Gradina-Zoologica-Viena-02

Gradina-Zoologica-Viena-03

Gradina-Zoologica-Viena-04

Gradina-Zoologica-Viena-05

Gradina-Zoologica-Viena-06

Gradina-Zoologica-Viena-07

Gradina-Zoologica-Viena-08

Gradina-Zoologica-Viena-09

Gradina-Zoologica-Viena-10

Gradina-Zoologica-Viena-11

Gradina-Zoologica-Viena-12

Gradina-Zoologica-Viena-13

Gradina-Zoologica-Viena-14


Vizualizare hartă mărită

3 comments to Grădina Zoologică din Viena

  • Este o gradina zoologica frumoasa, am vazut-o si eu. Ai vazut si mica gradina japoneza din apropiere?

  • Dana

    I-am facut fetitei o surpriza(ii plac f.mult animalele si stie foaaarte multe despre fiecare dintre ele)si am dus-o vara aceasta la Viena,special pt.a vedea Zoo.Ne-am bucurat si noi ca niste copii.Fiind f.cald si fiindu-ne si foame,ne-am delectat cu preparate specifice in casuta tiroleza din inima padurii gradinii zoologice.Am baut bere facuta in casa…delicioasa.Sper ca nu ati ratat-o..

Lasă un comentariu

 

 

 

*