Stâna de pe Vârful Negrașului – Valea Doftanei

stana-varful-negrasului

De când eram copil și nu aveam decât câțiva ani, îmi plăcea să merg cu părinții în weekend (nu foarte des) la țară la bunici. Pe lângă faptul că mă jucam cu toți cățeii, o priveam pe bunica atunci când îngrijea animalele și le dădea de mâncare, iar pe bunicul și pe unchiul meu îi rugam să mă ducă să văd caii. Iubeam foarte mult toate animalele și îmi plăcea când bunicii aveau pui de găină și rățuște numai bune pentru joacă (trebuie să precizez că nu le făceam niciodată rău, aveam mare grijă cu ele).

Astfel că, atunci când în workshop-ul de fotografie dedicat bloggerilor de travel am avut ocazia să merg la o stână adevărată, mi-am amintit de copilărie și de zilele petrecute la țară (cu toate că mi se faceau toate poftele, nu îmi plăcea să rămân fără părinți acolo, dar o data la câteva luni o vizită era perfectă!).

Citeşte mai departe → Stâna de pe Vârful Negrașului – Valea Doftanei

Pensiunea Atra Doftana din Valea Doftanei – unicitate, eleganță, servicii de calitate

pensiunea-atra-valea-doftanei

Unicitate, eleganță și servicii de calitate – sunt cele mai potrivite cuvinte pentru a descrie o experiență la Atra Doftana. Peisajul impresionant, arhitectura deosebită și preparatele delicioase sunt principalele ingrediente ce vă vor convinge să reveniți.

Pensiunea Atra se află pe Valea Doftanei, într-un cadru natural deosebit și a fost dată în folosință în anul 2011. Bugetul estimat al construcției a fost de 400.000 euro, dar ulterior valoarea sa a ajuns la 1.000.000 euro (amortizarea investiției = 15 ani). Firma angajată pentru realizarea proiectului a prezentat două opțiuni: o pensiune tradițională sau una cu un design deosebit. A fost aleasă a doua variantă și a luat naștere Atra – o pensiune exclusivistă cu o arhitectură aparte.

Citeşte mai departe → Pensiunea Atra Doftana din Valea Doftanei – unicitate, eleganță, servicii de calitate

Impresii după workshop-ul de fotografie de la #ATRADoftana

atradoftana-impresii-workshop-fotografie

Ne-am revenit cu greu după cele trei zile superbe petrecute la #ATRADoftana, dar astăzi ne-am pus pe treabă pentru a vă oferi și vouă informații despre ce s-a petrecut acolo.

Am avut norocul de a participa la workshop-ul de fotografie dedicat bloggerilor de travel, organizat de Eventur, într-o locație WOW: Pensiunea Atra. Acesta a avut loc în perioada 29–31 mai. Știm cu toții că fotografiile au un loc aparte în inimile noastre, deoarece păstrează vii cele mai frumoase amintiri. După fiecare vacanță ne place să ne întoarcem acasă cu cât mai multe imagini pe care le putem privi oricând și arăta și celor dragi. Așadar la un workshop ca acesta ne doream de mult timp să participăm.

Citeşte mai departe → Impresii după workshop-ul de fotografie de la #ATRADoftana