Despre

georgiana-blogdecalatoriiBlog de Călătorii s-a născut din pasiunea mea de a scrie, a face fotografii și a împărtăși cu voi din experiențele rezultate în urma călătoriilor.

Nu trebuie să vă mai spun că îmi place foarte mult să călătoresc. Din păcate, nu am foarte mult timp liber pentru a pleca des în vacanțe, dar consider că până la această vârstă (sunt născută in ’88) am văzut destule destinații despre care vă pot povesti.

Am ales din liceu turismul ca sector în care vreau să îmi desfășor activitatea, continuând cu facultatea și masteratul în acest domeniu pe care îl consider cel mai frumos. Am lucrat și încă lucrez în turism și asta se va întâmpla, cu siguranță, și în viitor. Toate informațiile de pe acest blog reprezintă părerile mele personale formate în urma experienței acumulate de-a lungul timpului. Soțul meu Bogdan mă ajută foarte mult, mai ales din punct de vedere tehnic și al fotografiilor.

georgiana-bogdan-blogdecalatorii-2

Suntem fericiți că vă putem împărtăși și vouă câte puțin din fiecare lucru deosebit pe care l-am descoperit în fiecare loc vizitat și care pentru noi va reprezenta mereu o amintire plăcută.

Vă mulțumim că ați intrat pe acest blog și vă dorim vacanțe superbe!

Cu drag,
Georgiana & Bogdan Velea

georgiana-bogdan-blogdecalatorii